bas kooijman

trader • author speaker

Bas Kooijman’s Blog

November 29, 2021

Written by Bas Kooijman

I have been an Entrepreneur for over 17 years in IT, Telecom & International Business – Gaining me invaluable experience leading me to the creation of “The Infinity Tool“ I now personally Coach 100’s of students, from over 20 countries, how to be profitable in the Forex Markets.

Internetprovider Xenosite en VoIP Leverancier Brokerteam Slaan Handen Ineen

Drachten – Rotterdam 18 januari 2016,

Internetprovider Xenosite B.V. en VoIP leverancier Brokerteam Nederland B.V. hebben op het gebied van connectiviteit en VoIP telefonie de handen ineengeslagen.

Met deze samenvoeging is de weg ingezet om telefonie en ISP dienstverlening gecombineerd aan te bieden. Vanuit hun eigen specialiteit, kennis en ervaring zullen beide organisaties elkaar versterken op operationeel en functioneel gebied.

Xenosite, al sinds jaren gevestigd in Drachten, is specialist op het gebied van het leveren van connectiviteit via glasvezel en DSL verbindingen. Met haar no-nonsense aanpak en hoge mate van kennis en efficiëntie is een integratie met Brokerteam een logische stap.

Het indirecte kanaal van Brokerteam is enthousiast over de bundeling van krachten. Naast het aanbieden van telefonie kunnen zij nu ook wholesale glasvezel en DSL aanbieden.

Beide bedrijven zullen autonoom opereren en elkaars portfolio aanbieden aan haar afnemers.

You may also like…

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *